×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 542

Увага! До закупівлі доступний новий унікальний GPS трекер з магнітним кріпленням і ємною акумуляторною батареєю - CARGO SPY

Хочемо поділитися новиною про можливість придбати в компанії «Трансконтроль Україна» унікальний GPS трекер - CARGO SPY .

Cargo - український виробник, який є одним з найбільших в Східній Евпропи з виробництва GPS / ГЛОНАСС терміналів для моніторингу транспорту.

Унікальність CARGO SPY

Термінал CARGO SPY має характеристики, аналогів яким на ринку України на даним момент немає, а саме:

- автономний акумулятор ємністю 5000 мАг

- магнітне кріплення

- захищений від вологи корпус IP65

- підтримка 2-х SIM-карт

CARGO_SPY GPS TrackerCARGO_SPY GPS Tracker with magnets

Як використовувати CARGO SPY

Термінал може переходити в режим маяка, що значно подовжує термін роботи за рахунок вбудованого акумулятора. Таким чином, пристрій можна використовувати для відстеження вантажів або автомобіля в угоні.

Магнітні кріплення роблять установку трекера максимально легкою - просто необхідно прикріпити в прихованому місці до металевого корпусу транспортного засобу, або вкласти в коробку з вантажем.

Наявність 2-х SIM-карт вирішує проблему моніторингу об'єктів в роумінгу, так одна SIM-карта може використовуватися для національної мережі, а інша, наприклад, TravelSIM, - для роумінгу. Це значно знижує витрати на зв'язок і дозволяє отримувати інформацію про місцезнаходження об'єкта спостереження online в будь-якій точці світу, де є покриття мобільної мережі.

Вага пристрою - всього 140 г, а розміри - трохи більше сірникової коробки (87х65х42) - ці характеристики робить його по-справжньому «шпигунської штучкою», яку можна непомітно залишити в об'єкті спостереження, а можливості автономного акумулятора великої ємності забезпечать моніторинг транспорту або вантажу на довгий час.

В автономному режимі «Маяк» - термін роботи батареї до 4-х років.
В автономному режимі без сну - 5-7 діб (Опція).
У разі розрядки батареї ви завжди отримаєте повідомлення з попередженням.
Гарантія на GPS / ГЛОНАСС трекер CARGO SPY становить 24 місяці.

Консультація по обладнанню для моніторингу транспорту

Отримати безкоштовну консультацію по обладнанню та комплектуючі, ПЗ для моніторингу транспорту під ваші цілі і завдання, дізнатися актуальні ціни - ви можете зателефонувавши за телефонами (044) 360-55-43, (050) 355-01-00, або пишіть на електронну пошту або просто заповніть форму.

Прочитано 808 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами