Підкапотний термінал Телтоніка FMT100 з гіроскопом - попередні результати тестування

Підкапотний термінал Телтоніка FMT100 з гіроскопом приклеюється двостороннім скотчем до корпусу блоку запобіжників під капотом Підкапотний термінал Телтоніка FMT100 з гіроскопом приклеюється двостороннім скотчем до корпусу блоку запобіжників під капотом

Трансконтроль Україна представляє перші результати тестування нового GPS ГЛОНАСС терміналу торгової марки Teltonika моделі FMT100.

Термінал підключений до живлення безпосередньо до плюсую акумуляторної батареї і мінуса маси автомобіля.

Кріплення терміналу здійснено шляхом приклеювання до корпусу блоку запобіжників 2-х стороннім скотчем, який йде в комплекті поставки.

Незважаючи на те, що сам термінал розташований під капотом автомобіля, кількість видимих ​​супутників навігаційних угруповань не падає нижче 10. Це досягнуто шляхом застосування високочутливої ​​і найбільшою в своєму класі антеною GPS / ГЛОНАСС.

На скріншоті видно ідеальний трек терміналу:

FMT100 показує ідеальний трек

Телтоніка FMT100 володіє двома ключовими відмінностями:

  • час монтажу до 2-х хвилин!
  • наявність гіроскопа для реконструкції сценарію можливої аварії транспортного засобу.

FMT100 - реконструкція аварії

Прочитано 745 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами