Новий бездротовий датчик рівня палива Ескорт ТД-BLE

Бездротовий датчик рівня палива Ескорт ТД-BLE Бездротовий датчик рівня палива Ескорт ТД-BLE

«Трансконтроль Україна» представляє новий бездротовий ємнісний датчик рівня палива Ескорт ТД-BLE.

Ключова особливість цієї моделі - бездротове підключення до GPS / ГЛОНАСС терміналів за допомогою Bluetooth V 4.0. Підключення до супутникових терміналів виробників Телтоніка, Навтелеком, Неоматіка і Queclink відбувається за технологією Bluetooth Low Energy (BLE).
Відзначимо, що для підключення по Блютус до GPS / ГЛОНАСС терміналів інших виробників, сам термінал може не мати «на борту» модуль Bluetooth. У комплекті з датчиком рівня палива поставляється приймач Bluetooth V.4.0, що підключається до терміналу по інтерфейсу RS485. Дальність зв'язку між датчиком рівня палива і навігаційним терміналом до 100 метрів. Термін служби вбудованої Літій - тіонілхлорідной батареї до 7 років.

До гідної «фішки» можна віднести настройку даної моделі за допомогою мобільного додатку:

Роздрібна вартість датчика рівня вказана тут

Прочитано 922 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами