GPS ТРЕКЕРИ Телтоніка з оновленою БАЗОВОЮ ПРОШИВКОЮ 03.29 для моделей FMC920 та FMM920, OBD-пристрої FMx003, FMB020 та серії FMx00A

28 листопада 2023 р.

GPS-трекери Teltonika можуть робити набагато більше, ніж просто надавати координати. Підприємства можуть використовувати дані відстеження для підвищення ефективності автопарку, зниження експлуатаційних витрат, забезпечення відповідності вимогам, безпеки тощо. Усе це виходить із серця пристрою — його вбудованого ПЗ, місця, де індивідуальні рішення перетворюються на можливості.

Розширення можливостей GPS-трекерів TELTONIKA

Оновлення пропонує широкий спектр апаратної підтримки, а список пристроїв продовжує зростати, і його можна знайти у Wiki. До нього входять такі моделі, як наші бестселери FMC920 та FMM920; а також OBD-пристрої FMx003, FMB020; і, звичайно, серії FMx00A, FMx13A — автомобільні GPS-трекери, розроблені спеціально для ринку Північної Америки.

Розширення апаратної підтримки забезпечує узгодженість функціональності та сумісності між різними автомобільними GPS-трекерами Teltonika. Це дуже важливо для користувачів, які мають у своєму парку різні пристрої – останні оновлення можна застосовувати до всіх пристроїв одночасно на платформі FOTA WEB, спрощуючи процес за рахунок використання однієї прошивки для кількох пристроїв стеження, помітно заощаджуючи час та сили.

Крім того, одним натисканням кнопки поновлення наші клієнти можуть розблокувати багатий набір функцій, який раніше був доступний лише за запитом. Наприклад, функція SECO, яка допомагає керувати паливним насосом для повної зупинки автомобіля, керованого неавторизованим персоналом, функція резервного GPS-трекера, яка подвоює безпеку автомобіля, сценарій перешкод GNSS або оновлена функція чорного списку, яка допомагає блокувати пристрій.

Оскільки Amazon Web Services (AWS) і Microsoft Azure набирають популярності у всьому світі, прошивка BASE 03.29 включатиме підтримку MQTT з більшістю телематичних пристроїв Teltonika, що допоможе створювати прості програми IoT. Це забезпечить плавну інтеграцію автомобільних GPS-трекерів та програмних платформ клієнтів або інфраструктури IoT, тоді клієнти зможуть одразу почати використовувати MQTT для передачі даних у реальному часі, не чекаючи додаткового впровадження за допомогою GPS-трекерів Teltonika.

Але це не все! БАЗОВА прошивка 03.29 включає в себе покращений інтерфейс користувача з поліпшеною функціональністю і зміненою логікою для різних функцій. Він також додав нові команди SMS/GPRS, щоб допомогти нашим клієнтам отримати необхідні дані (наприклад, коди несправностей автомобіля) або активувати систему автомобіля (наприклад, звуковий сигнал через CAN-CONTROL), просто відправивши команду SMS/GPRS на ці адреси пристроїв, які можуть читати дані CAN та/або підтримувати адаптери CAN.

Поліпшення в базовій прошивці 03.29

Будьте попереду без додаткових витрат

Відмінна присутність на ринку є одним із ключових елементів перебування на ринку. Деякі компанії переходять із парку транспортних засобів, що працюють на паливі, на електромобілі (EV), тоді як інші намагаються підключити зовнішні аксесуари для підвищення продуктивності автопарку або шукають нові способи залишатися попереду конкурентів.

Наслідуючи цю тенденцію, Телтоніка розширює список OEM-параметрів електромобілів, які можуть зчитуватися пристроями OBD-II. Всі вони надають корисну інформацію про електромобілі, включаючи стан акумулятора, відстань, що залишилася, і стан зарядки. При цьому трекери з прошивкою BASE 03.29 можуть сканувати у 25 разів більше – до 100 датчиків Teltonika EYE одночасно.

Йдучи далі, завдяки подіям зближення розширюються можливості фіксації наближення до складу, коли завантажуються або вивантажуються інструменти, скільки часу машина для збору сміття проводить поряд з кожним контейнером та аналогічні варіанти використання.

Найприємніше те, що всі ці покращення абсолютно безкоштовні і допоможуть вам стати лідером у галузі з продуктами Teltonika!

Будьте на крок попереду завдяки захоплюючим функціям – від просунутих покращень до передових доповнень, які тепер доступні для всіх наших клієнтів!

Прочитано 569 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами