×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 542

Автомобілі компанії «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» під контролем супутникової системи моніторингу транспорту «Навігатор» від «Трансконтроль Україна»

Автомобілі компанії «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» під контролем супутникової системи моніторингу транспорту «Навігатор» від «Трансконтроль Україна»

У листопаді-грудні 2016 року для оптимізації роботи співробітників, підвищення якості обслуговування клієнтів і безпеки в цілому, скорочення витрат на обслуговування автопарку - в компанії «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» впроваджена система GPS / ГЛОНАСС контролю за автомобілями «Навігатор».

Контролюються параметри:

  • відвідування (дата / час) співробітниками компанії замовників і т.д .;
  • дотримання швидкісного режиму;
  • контроль пробігу з поділом пробігів автомобілів в робочий і неробочий час;
  • контроль стилю водіння;
  • контроль витрати палива по пробігу і норми витрати.

«Сен-Гобен» (Saint-Gobain) - світовий лідер у створенні комфортного простору для проживання, роботи та відпочинку людини. Входить до ТОП-100 найбільших індустріальних корпорацій світу. Компанія розробляє інноваційні рішення для будівництва, реновацій, промисловості, науки.

Торгові марки «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна»:

saint gobain 2

Прочитано 1053 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами