×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 542

Другий супутник GPS III прибув на мис Канаверал напередодні запуску в липні 2019

Супутник під назвою "Магеллан" прибув на мис Канаверал 18 березня на борту літака ВПС США C-17 з бази ВПС Баклі в Колорадо. Супутник був побудований на об'єкті компанії Lockheed недалеко від Денвера.

Магеллан стане другим супутником GPS III (3-го покоління), виведеним на орбіту. Запуск, очікуваний в липні, стане останнім використанням середньої ракети Delta IV з єдиним стрижнем United Launch Alliance.

Перший супутник GPS III був запущений в кінці 2018 року і вважається найпотужнішим супутником GPS, коли-небудь запущеним в космос.

Цей супутник ознаменував собою значний крок у модернізації системи глобального позиціонування - GPS за допомогою нових технологій і можливостей. Новий супутник має в 3 рази більшу точність і в 8 разів краще протистоїть перешкодам в порівнянні з попереднім блоком конструкції супутника GPS II (2-го покоління), який включає поточне угруповання GPS. Він використовується виключно американськими збройними силами і союзниками.

Зараз GPS III SV01 (1-й супутник GPS III) проходить тестування: приймає і відповідає на запити.

«Після виходу на орбіту і розгортання антен ми включили потужне навігаційне навантаження на GPS III SV01 і 8 січня почали передачу сигналів», - сказав в прес-релізі віце-президент компанії Lockheed по навігаційним системам Джонатон Колдуелл.«Наші випробування на орбіті тривають, але можливості навігаційного корисного навантаження перевершили всі очікування, і супутник працює повністю справно».

Прочитано 720 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами