Червень 2022 - Teltonika представила нові 4G GPS трекери: FMC920 та FMM920

Teltonika випустила нові 4G GPS трекери для сучасних та майбутніх завдань IoT Teltonika випустила нові 4G GPS трекери для сучасних та майбутніх завдань IoT

Сьогодні загальною темою у сфері IoT є захід технології передачі даних 2G і 3G. По мірі того, як телекомунікаційні оператори переводять свої мережі на 4G, багато транспортників вже шукають рішення, які відповідатимуть зростаючим вимогам програмних платформ, що забезпечують автоматизацію та оптимізацію роботи автопарків в умовах сучасних технологічних можливостей, що зростаюсть.

Згідно з дослідженням ринку LTE IoT, прогнозується, що до 2023 року обсяг міжнародного ринку LTE IoT складе майже 3 мільярди доларів. Основною причиною зростання є попит на потенційні підключення, перспективні рішення та збільшення кількість передачі даних девайсами IoT.

розвиток проекту із запуску найпопулярнішої лінійки GPS трекерів Teltonika 920

Найпопулярніший GPS трекер Teltonika 920 теж не стоїть на місці та розвивається в ногу з передовими технологіями передачі даних – 4G/LTE. У нових моделях 920-ї серії, крім багатого функціоналу, вбудованих компактних високочутливих антен GNSS і GPS, захищеного корпусу та резервної батареї, додана можливість підключатися до мережі інтернет через 4G, включаючи резервну сумісність із 2G (GSM). У червні 2022 з'явилися два нові пристрої – GPS трекери нового покоління Teltonika FMC920 та FMM920.

Обидва пристрої FMC920 та FMM920 компактні, надійні, точні та мають захищений корпус. Їхній широкий набір інтерфейсів більш ніж достатній для базового використання. Цифровий вхід можна використовувати для контролю стану запалювання, дверцят або кнопки сигналізації, а ось віддалена іммобілізація автомобіля здійснюється за допомогою цифрового виходу пристрою. У той же час розширено можливість використання вхідних додаткових пристроїв та аксесуарів, додано контроль температури, стійкості, рівня рідини у двигуні та багато іншого.

Все це принесе безперечну користь численним нішам ринку та сегментам суспільства, бюджету країн та світовій економіці загалом. Ось приклад у цифрах найпопулярнішого GPS трекера Teltonika – за 5 років було продано понад 3 млн пристроїв моделі FMB920! Таким чином, успішну історію FMB920 можна екстраполювати на пристрої наступного покоління - FMC920 та FMM920. Ці моделі ідеально підійдуть для використання в будь-якій галузі, де необхідні базові функції GPS-моніторингу та керування парком транспортних засобів.

Бізнес підвищує свою ефективність за допомогою розвитку технологій широкосмугової передачі даних: GPS трекер FMC920 з технологією 4G Cat 1 та FMM920 з технологією 4G Cat M1 мають значно більшу пропускну здатність, меншу затримку та підвищену ефективність використання радіочастотного спектру.

Більше того, в логіку роботи трекерів закладено всі базові сценарії використання, які можуть знадобитися бізнесу: еко-водіння (green driving), виявлення перевищення швидкості, керування DOUT за допомогою виклику, виявлення посиленого холостого ходу, буксирування, збоїв, автоматичне та ручне керування геозонами , викликами та інше.

Прочитано 362 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами