Представляємо новий GPS термінал від Teltonika - Asset Tracker

Фахівці Teltonika вклали всі свої знання в TAT100 Asser Tracker і подбали про те, щоб забезпечити його максимальну продуктивність Фахівці Teltonika вклали всі свої знання в TAT100 Asser Tracker і подбали про те, щоб забезпечити його максимальну продуктивність

Після різних поліпшень, розрахунків і оновлень ми можемо з гордістю сказати, що Teltonika Asset Tracker вже доступний для тестування в Україні! Розроблений на базі чіпсета Bluetooth з надзвичайно низьким енергоспоживанням, термінал забезпечує більш тривалий час автономної роботи.

Щодня безслідно губляться мільйони вантажів, що призводить до величезних втрат для бізнесу. Крім того, коли справа доходить до відстеження неактивного вантажу, завжди виникають обставини, що обмежують.

Фахівці Teltonika вклали всі свої знання в цей пристрій і подбали про те, щоб забезпечити його максимальну продуктивність. Пристрій ідеально підходить для відстеження цінних товарів, котушок з дротом, інструментів, будівельного обладнання, контейнерів, підйомників і багатьох інших несамохідних активів. Це надійне водонепроникне рішення з надзвичайно простим монтажем.

Asser tracker підходить для GPS моніторингу цінних товарів, котушок з дротом, інструментів, будівельного обладнання, контейнерів, підйомників і багатьох інших несамохідних активів

Проблеми і втрати бізнесу від зловмисників

Від 1,2 до 4 млрд. Євро - витрати бізнесу від крадіжок будівельного обладнання, щорічно

Від 11 про 20 млрд. Євро - вартість вкрадених в шляху вантажів, щорічного

Джерела:

• TAPA (Асоціація захисту перевезених вантажів)
• TER Європа

Як ми можемо допомогти?

Фахівці Teltonika вклали всі свої знання в цей пристрій і подбали про те, щоб забезпечити його максимальну продуктивність.

Завжди знайте, де знаходяться ваші цінні товари з Teltonika Asset Tracker.

Знати місце розташування, виявлення руху, виявлення незаконного відкриття, захистити свої активи і уникнути майбутніх втрат. Детальніше про продукт ТУТ. Ознайомтеся з його основними характеристиками.

Прочитано 321 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами