Персональний GPS трекер Teltonika TMT250 допомагає жертвам домашнього насильства під час пандемії

Зупинити домашнє насильство допомагає персональний GPS-трекер Teltonika TMT250 Зупинити домашнє насильство допомагає персональний GPS-трекер Teltonika TMT250

Перед лицем пандемії COVID-19 однієї з найбільш актуальних і болючих проблем є зростання насильства по відношенню до жінок. За даними ООН, кількість випадків домашнього насильства над жінками продовжує зростати під час пандемії коронавируса, оскільки все більше жінок-жертв змушені залишатися вдома зі своїми правопорушниками під час ізоляції. За останніми даними ООН, кожен день відбувається вбивство 137 жінок своїми партнерами або членами власних сімей в світі.

Ця проблема особливо гостро стоїть в Мексиці, де жінок вбивають рекордними темпами. За даними уряду, з тих пір, як навесні 2020 року було оголошено про необхідність залишатися вдома, число феміцидів збільшилося. На жаль, квітень виявився найбільш смертоносним місяцем за останні п'ять років. Було зареєстровано 267 вбивств жінок, і їх число продовжувало зростати. З січня по жовтень 2020 року на національному рівні було зареєстровано 777 випадків навмисного вбивства жінок.

Компанія Report Now Telecomunicaciones відреагувала на цю проблему і запустила програму Pulso de vida (тобто «Пульс життя»), призначену для забезпечення безпеки жінок. Що стосується захисту жінок від насильства, компанія створила рішення за допомогою персонального трекера Teltonika TMT250. Жінкам, які зазнали високого ризику жорстокого поводження, надається GPS пристрій стеження c можливістю виклику невідкладної допомоги в разі загрози насильства. Якщо жінка виявляє загрозу, вона може відразу натиснути кнопку SOS. Попередження записується в програмному забезпеченні разом з даними про місцезнаходження жертви. Таким чином, поліція може відреагувати і надати негайну допомогу.

Допомога в запобіганні насильства по відношенню до жінок

Стоп насильству над жінками за допомогою персонального GPS трекера Teltonika TMT250

Report Now Telecomunicaciones - мексиканська компанія, що розробляє рішення для відстежування місцеположення в бізнесі і соціальних мережах. За словами генерального директора компанії Хуліо Сезара Маганья, трекер TMT250 корисний з точки зору забезпечення особистої безпеки.

Пристрій виявився ефективним рішенням через його невеликі розміри, точність і стабільність. TMT250 дуже стабільний в плані передачі інформації, позицій, попереджень. З цих причин ми вважаємо пристрій придатним для безперебійної роботи програми Pulse of Life,

- пояснив пан Маганья.

Для нас велика честь поділитися новиною про те, що до січня 2021 року в Наукальпані, одному з найбільш постраждалих штатів Мексики, будуть впроваджені 334 пристрої. За словами Маганьї, існує великий інтерес до рішення з трекером TMT250, оскільки - проблема домашнього насильства продовжує зростати і вимагає розумних IoT рішень. Компанія вже отримала запити на надання рішення в інші міста Мексики.

Тим часом бренд Teltonika готовий запропонувати оперативну допомогу в наданні пристроїв для забезпечення безпеки жінок в Україні.

Прочитано 333 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами