×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 542

На автотранспорт одеської компанії «Пуратос Україна» встановлено термінальне GPS / ГЛОНАСС обладнання системи супутникового моніторингу «Навігатор» від «Трансконтроль Україна

На автотранспорт одеської компанії «Пуратос Україна» встановлено термінальне GPS / ГЛОНАСС обладнання системи супутникового моніторингу «Навігатор» від «Трансконтроль Україна»

У грудні 2016-го року в «Пуратос Україна» успішно впроваджена система GPS / ГЛОНАСС моніторингу транспорту «Навігатор» від «Трансконтроль Україна.

Цілі впровадження системи GPS / ГЛОНАСС контролю не нові. Основні - це підвищення безпеки та організація віддаленого контролю за використанням корпоративного автопарку.

Контролюються параметри:

  • відвідування (дата / час) співробітниками компанії замовників і т.д .;
  • дотримання швидкісного режиму в звітах і візуально;
  • контроль пробігу з поділом пробігів автомобілів в робочий і неробочий час;
  • контроль витрати палива по пробігу і норми витрати.

Puratos - це міжнародна корпорація з величезним асортиментом інноваційних продуктів і досвідом їх застосування в хлібному, кондитерському і шоколадному виробництвах. Продукти та послуги доступні більш ніж в 100 країнах по всьому світу і в багатьох вже налагоджені виробництва в формі дочірніх підприємств. Клієнтами є Артізан, промислові виробники, представники роздрібної торгівлі та сектору HoReCa.

 

Прочитано 1007 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами