×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 542

У лютому 2017 року «Трансконтроль Україна» випустило новий додаток для контролю переміщення співробітників по місцю розташування смартфонів під управління ОС Андроїд – «Шеф, я тут!»

Додаток розроблено для пристроїв, що працюють під управлінням операційної системи Андроїд 4.0.3 або пізнішої версії.

Шеф, я тут! - це інструмент GPS / ГЛОНАСС моніторингу за мобільними співробітниками, що дозволяє завжди бути в курсі, де знаходиться ваші підлеглі.

Сервіс «Шеф, я тут!»:

  • визначає місце розташування смартфона і планшета мобільного співробітника в будь-який момент часу (можна обмежити лише робочий час і будні)
  • відстежує маршрут пересування мобільного співробітника
  • дозволяє переглянути історію переміщення в основній програмі «Навігатор-С» і додатку Навігатор Плюс.
  • дозволяє створювати контрольні геозони і контролює час і факт присутності співробітника в даних зонах
  • створює звіти про переміщення, фактах і черговості відвідування персоналом заданих контрольних точок.

Для роботи програми обов'язково повинен бути включений GPS / ГЛОНАСС модуль і сам додаток повинен мати доступ до даних GPS / ГЛОНАСС смартфона або планшета. На SIM картці повинна бути активна послуга GPRS.

Місцезнаходження співробітника визначається за допомогою GPS ГЛОНАСС приймача і відображається на карті в спеціальному програмному забезпеченні моніторингу рухомих об'єктів «Навігатор-С» і в додатку Навігатор Плюс.

Щоб почати користуватися сервісом необхідно завантажити і встановити додаток на смартфони та планшети співробітників, повідомити виробнику (нам) IMEI і укласти договір на обслуговування.

Додаток розміщено в Плей маркеті.

apps play

Отримати консультацію можна за телефонами (044) 360-55-43, (050) 355-01-00, написавши на електронну пошту або заповнивши форму.

 apps 1apps 2apps 3apps 4

 

Прочитано 969 разів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Консультація по обладнанню назва для GPS моніторингу транспорту

Купити назва товару з підключенням до сервісу «Навігатор», отримати безкоштовну консультацію, інструкцію з підключення та по роботі системи в цілому, замовити безкоштовне тестування системи GPS / ГЛОНАСС моніторингу, дізнатися актуальні ціни під ваші цілі і завдання - ви можете зателефонувавши за телефоном (050) 355-01-00 або пишіть на електронну пошту, або просто заповніть форму

Зв'язатися з нами